Teamcoach/ploegchef - Lasserij

Voltijds - Ploeg

Mariasteen is sinds haar ontstaan in 1963 uitgegroeid tot één van de grootste maatwerkbedrijven van Vlaanderen. Als toeleveringsbedrijf hebben we een duidelijke focus op metaal & montagehoutgroen en enclave. Bij ons kom je terecht in een ambitieuze organisatie die kan uitpakken met een hoogtechnologisch machinepark en klanten van internationale allure. Nog belangrijker is onze motiverende arbeidscultuur waarin jouw welzijn staat. Mariasteen is in de eerste plaats een stabiele, mensvriendelijke omgeving. Samen met 1.000 fijne collega’s maak jij elke dag het verschil. Samen geven we personen met een afstand tot de arbeidsmarkt alle kansen. Samen zijn we één.

Jouw functieomschrijving

  • Je leidt een team van 10-tal doelgroepwerknemers, die hoofdzakelijk actief zijn in de lasserij en onze constructieafdeling. Hierbij sta jij onder andere in voor het opstarten, instellen en bijstellen van lasrobots.
  • Je volgt de planning, productietijden en kwaliteitsnormen op, in overleg met de afdelingsverantwoordelijke. Je verdeelt het werk en houdt overzicht over de personeelsbezetting.
  • Je houdt rekening met rendement, veiligheid, kwaliteit en ergonomie. Op die manier bekom je een goed product én tevreden werknemers.
  •  Je optimaliseert de middelen, de werkorganisatie en de productietijd, controleert en volgt productie- en kwaliteitsnormen op en staat in voor een correcte registratie hiervan.

Jouw profiel

• Je hebt sterk technisch inzicht, hebt kennis van lastechnieken, kan planlezen, en bent leergierig.
• Je bent een dynamische persoonlijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt, die verantwoordelijkheid opneemt en vlot met allerlei mensen samenwerkt.
• Je beschikt over praktische PC-kennis, waardoor je de nodige registraties kan uitvoeren.
• Je communiceert vlot met allerlei partijen, werkt resultaatsgericht, speelt vlot in op veranderende omstandigheden en beschikt over het nodige organisatietalent.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een uitdagende en gevarieerde job in ploegwerk, in een vooruitstrevende en mensgerichte organisatie. We bieden je een contract van onbepaalde duur.  Je krijgt de mogelijkheid om veel bij te leren en jezelf te ontplooien.  Er wordt een 13de maand uitgekeerd. En bovendien worden er veel coole after work activiteiten met je collega’s. Reken maar van yes!

Mariasteen wil de samenleving waarvoor we ons inzetten zo goed mogelijk weerspiegelen.  Je wordt aangeworven op basis van competenties. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht geslacht, geloof, huidskleur, leeftijd, afkomst, seksuele voorkeur, of eventuele functiebeperking.

Deel deze vacature