Ontdek hier de vacatures

Klaar voor een uitdaging binnen sociale economie?
Mariasteen is een stabiele en mensvriendelijke organisatie. We hebben oog voor het bieden van kansen en groeimogelijkheden, niet enkel voor medewerkers binnen onze doelgroep, maar voor iedereen die bij ons aan de slag is. Een goede balans werk-gezin is voor ons erg belangrijk, zo werken we bijvoorbeeld 38u in 4,5 dagen, en zetten we telkens met iedereen die in ons dagstelsel werkt op vrijdagnamiddag het weekend al in. We vinden het belangrijk om te luisteren naar onze werknemers, en streven naar een positieve cultuur waarbij samenwerken en collegialiteit voorop staan.

Mensen coachen en aansturen is helemaal jouw ding? Een leidinggevende functie in de sociale economie spreekt je aan? Is een functie in een stabiel en mensvriendelijk bedrijf iets voor jou? Neem dan gerust een kijkje tussen onze vacatures. Vind je niet meteen iets wat past bij jouw profiel of wensen? Stuur dan gerust jouw gegevens spontaan door, we nemen zeker ook met jou contact op!

Alle Ik heb wel een erkenning Collectief Maatwerk Ik heb geen erkenning Collectief Maatwerk

Onze visie en missie


Als Maatwerkbedrijf heeft Mariasteen een sociale doelstelling. Dit houdt in dat we duurzame, veilige en lonende tewerkstelling bieden aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en hun kansen geven zich te ontplooien. We realiseren deze sociale doelstelling met een economisch middel. Dit doen we door als modern bedrijf te investeren in innovatieve technologieën, oog te hebben voor duurzaamheid, en kwalitatief, tijdig, en tegen een correcte prijs te leveren aan onze klanten.

Maatwerk


We creëren aangepaste arbeidsomstandigheden, optimaliseren individuele arbeidsmogelijkheden, bieden kansen en ondersteuning in de persoonlijke ontwikkeling van mensen en zetten heel specifiek sterk in op het zoeken en creëren van geschikt werk voor onze diverse groep medewerkers. Om hiertoe te komen gaat begeleidend personeel op de vloer samen met onze Stafdiensten aan de slag. Dit in lijn met een aantal waarden die binnen onze organisatie essentieel zijn; luisterbereidheid, openheid, eerlijkheid, betrokkenheid en empowerment.

MVO


De meerwaarde van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt vorm in ons maatschappelijk engagement, waar wij als Mariasteen ten aanzien van het milieu in het algemeen en zijn directe fysische omgeving in het bijzonder, maximale inspanningen leveren om bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van onszelf als organisatie, de aarde als “biotoop” en de omgeving als “buur”.

Wie wij zijn

Mariasteen is een Maatwerkbedrijf dat in 1963 gestart is, dit was toen nog onder de noemer van een "Beschutte Werkplaats". We werken voornamelijk in onderaanneming en hebben een duidelijke focus op Metaal, Montage, Hout, Groen, Horeca en Enclave-werking. Als één van de grootste maatwerkbedrijven van Vlaanderen, bedienen we met zo'n 870 medewerkers tal van bedrijven en openbare besturen. In onze rijke geschiedenis hebben we al heel wat ervaring en know-how opgebouwd. Elke dag opnieuw streven we ernaar om met een enthousiast team van tevreden werknemers kwalitatieve producten en diensten af te leveren. Innovatief en kwaliteitsvol ondernemen ten dienste van onze doelgroep en onze klanten blijft hét uitgangspunt van onze organisatie.